Проект 2010
logoP2010
ВО ВИНОТО Е ВИСТИНАТА, А ВО РАКИЈАТА ГЛУПОСТИТЕ… MK DE
- прва
- припреми
- фотографии
- карти
- медиумите
- линкови

 

Медиумите за нас...

И ако не многу поблицирано и раскажувано, од една страна ова беше само за нас а не некоја медиумска акција и од друга страна и со мала резерва бидејќи не бев сигурен дали сето ќе успее, сепак неколку човеци разбрале а помеѓу нив и некој новинар, па така пак имаше некој “пишан“ документ.

Така за нас пишуваше «Дневник»

 

од него изгледа препишаа, «вечер» весникот на Македонската диаспора во Европа

 

и весникот на српската дијаспора «ВЕСТИ» 

Karta-pat