Проект 2010
logoP2010
ВО ВИНОТО Е ВИСТИНАТА, А ВО РАКИЈАТА ГЛУПОСТИТЕ… MK DE
- прва
- припреми
- фотографии
- карти
- медиумите
- линкови

 

Проект 2010, Швајцарија - Македонија, 1840 km

 

Патеки кои ги користев за тренинг секоја недела барем две од нив:

Zugersee, 38 km

 

Aegeri, 50 km

 

Rigi, 52 km

 

Lauerz, 28 km

 

 

 

Karta-pat