Проект 2010
logoP2010
ВО ВИНОТО Е ВИСТИНАТА, А ВО РАКИЈАТА ГЛУПОСТИТЕ… MK DE
- прва
- припреми
- фотографии
- карти
- медиумите
- линкови

 

Фотографии

Фотографии од патувањето  

 


 

Фотографии од припремите  

 


 

Првото тест возење,
(полни торби и цел ден на пат)
 
      

Karta-pat